Unir-se per fomentar l’energia verda

Qui diu que els petits no poden fer coses grans? De vegades només cal proposar-se un objectiu, defensar-lo fermament i implicar-hi gent que hi cregui tant com tu per tirar-lo endavant. Si no, que els ho demanin als socis de Som Energia. El repte que s’han marcat en aquesta cooperativa d’energia verda és prou ambiciós: fomentar una manera més eficient i ecològica de produir i consumir energia a partir de fonts renovables. I com que saben que esperar l’actuació dels governs en aquest sentit pot ser llarg i frustrant, han decidit prendre la iniciativa i fer-s’ho ells mateixos.

Aquesta cooperativa ofereix als seus socis la possibilitat d’escollir quin tipus d’energia volen consumir a casa seva i assegurar-se que només hi entra electricitat 100% verda. A nivell individual, els dóna l’oportunitat de triar una opció de consum responsable; a nivell col·lectiu, els convida a participar en l’objectiu global de fer néixer una nova consciència sostenible. D’altra banda, els membres poden participar en el finançament dels  projectes de generació renovable propis de Som Energia, amb els quals li agradaria cobrir completament la demanda d’energia dels seus socis. En l’actualitat, treballa en la instal·lació de cobertes fotovoltaiques i en la creació d’una planta de biogàs.

A Som Energia ho tenen clar: “la suma de moltes persones pot generar una força imparable”. I ho estan demostrant. El seu somni, contribuir a fer un futur més sostenible, és una mica més a prop amb cada nou membre.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s