El peatge màgic

Aquesta és la història d’un noi, en Milo, que no sap el que vol. S’avorreix faci el que faci, i pensa que gairebé tot és una pèrdua de temps. Especialment aprendre. Un dia, en Milo troba a la seva habitació una caixa que conté un peatge màgic. Intrigat per aquest regal sorpresa, el noi puja al seu cotxe de joguina disposat a creuar el peatge i conduir fins a un destí desconegut. En Milo no sospita que és a punt d’emprendre el viatge més estrany i més decisiu de la seva vida: una aventura que el farà descobrir la importància de l’aprenentatge.

Explica Norton Juster en la introducció d’aquest llibre que va començar a escriure El peatge màgic una mica per casualitat. Per evitar fer una feina que tenia pendent, vaja. Aquell atac de mandra creativa el va dur a imaginar l’univers del que s’acabaria convertint en un clàssic de la literatura infantil i juvenil.

Si  voleu conèixer més detalls sobre aquesta història divertida, enginyosa i surrealista, continueu llegint la ressenya que en vaig escriure per al blog de la llibreria Al·lots. La teniu disponible aquí.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s